Comenzi, montaj si metode de plata.

Cum finalizez o comanda pentru centrale termice?

Comanda se poate realiza direct prin intermediul site-ului climaservice.ro, pe fax la numarul 0240.510.067, pe e-mail-ul climatulcea@yahoo.com sau direct de la sediu.

Daca intampinati probleme, va rugam sa completati formularul de contact.

Cum platesc?

Produsele achizitionate de pe acest site se pot plati prin ordin de plata sau numerar.

Nu se poate plati cu card de credit sau debit.

Cine monteaza?

Montajul echipamentelor comercializate prin intermediul acestui site nu este inclus in pretul lor.

Centralele termice sunt echipamente de combustibil gazos si montajul lor este reglementat de Prescriptia Tehnica ISCIR A1 din 2010, astfel este necesar ca montajul sa fie efectuat de firme autorizate ISCIR pentru montaj.

Pentru Judetul Tulcea, firma SC Clima Service SRL, prin personalul autorizat, ofera servicii de montaj, punere in functiune si verificare tehnica periodica.

Cine asigura service?

Echipamentele comercializate se livreaza cu certificat de garantie.

Certificatul de garantie este emis de catre reprezentanta in Romania a marcii respective. Service-ul este asigurat la nivel national. Acesta se asigura prin centre de asistenta tehnica si service situate in toate zonele tarii. Echipa de service se va deplasa la o interventie service doar in Judetul Tulcea.

Detalii livrare

Produsele se livreaza in toata tara utilizand curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat intern.

Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata aleasa de dvs. la efectuarea comenzii (numerar, ordin de plata). Produsele se afla in ambalajul original, sigilat al producatorului. Produsele sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de trei zile lucratoare contracost, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Clima Service S.R.L.

Datele necesare efectuarii platii sunt urmatoarele:

S.C. Clima Service S.R.L.

Nr. ord. Reg. Com./an: J36/279/2001

Cod inregistrare fiscala: RO14194454 Sediu: Tulcea, str. Isaccei, nr. 36

Conturi bancare: 

Banca Transilvania RO58 BTRL RONC RT02 7063 870

ING BANK RO79 INGB 0000 9999 0668 2013

Livrarea se va face astfel:

pentru livrarea produselor comandate pe raza localitatii Tulcea, in cazul comenzilor de peste 500 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; in cazul in care comanda dumneavoastra este sub valoarea de 500 RON, contravaloarea transportului este de 10 RON;

pentru livrarea produselor comandate in afara localitatii Tulcea, oriunde in tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimiteti un email la adresa climatulcea[@]yahoo.com specificand produsele si orasul in care doriti livrarea.